четвъртък, 23 февруари 2017 г.

Пийте вода с алунит, за да бъдете здрави

 ПИЙТЕ ВОДА С АЛУНИТ,ЗА ДА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !!!
Алунитът е познат от дълбока древност в Китай и Египет заради силното си антибактериално действие. С него се лекували всякакви неразположения и болести. 5000 години по-късно идеята за природни продукти в помощ на здравето ни, е още  по-актуална. ТианДе има един единствен продукт със 100 % сържание на алунит, но той е толкова ефикасен и поливалентен като действие, че е любим продукт на хиляди клиенти. Кристалният дезодорант Natural Vеil освен „малка домашна аптека“ в чантата или дома ви, е част и от Програма за прочистване на стомашно-чревния тракт и подсилване на имунитета.
Може да се възползвате от този много лесен за изпълнение здравословен метод, който ще ви донесе и :
  • подобряване на метаболизма,
  • повишаване на жизнения тонус,
  • подобряване на здравословния статус.
  • КАКВО ВИ Е НЕОБХОДИМО:
    1 -2 стика  Natural Vеil на ТианДе 
    2 минути на ден
    КАК СЕ ИЗПЪЛНЯВА ПРОГРАМАТА:
    Всяка сутрин и вечер /по посочена схема/ с кристален дезодорант се зарежда 150 мл вода в продължение на 2 минути. Препоръчително е мъжете да държат дезодоранта с дясната ръка и да правят въртеливи движения с него по посока на часовниковата стрелка, а жените – с лявата ръка и също въртят стика в чашата по часовниковата стрелка. Разтварянето на алунита във водата продължава до 2 минути.  Докато приготвяте алунитната си вода, мислете за нещо хубаво, мечтайте или благодарете.  Приготвяйте си сутрин и вечер по 150 мл прясно заредена с алунит вода.
    Схемата на прием:
    1 етап: 10 дни се пие  – 10 дни почивка
    2 етап: 10 дни се пие  – 20 дни почивка
    3 етап: 10 дни се пие  – 30 дни почивка
    4 етап: 10 дни се пие  – 40 дни почивка
    5 етап: 10 дни се пие – 50 дни почивка
    6 етап: 10 дни се пие – 60 дни почивка
    7 етап: 10 дни се пие
    Програмата изчиства стомашно-чревния тракт от шлаки, вредни бактерии и гъбички, укрепва организма, засилва имунната защита, подобрява качеството на живот!
    КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ СЛЕД ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРОГРАМАТА:
    • Намаляване на теглото,
    • Намаляване или повишаване на  апетита / в зависимост от необходимостта/,
    • Отказване от цигарите,
    • Намаляване на приема на алкохол
    За какво още можем да използваме  Natural Veil?
    Ето част от резултатите на клиенти и консултанти на компания  tianDe:
    1. При порезни рани – алунитът има антибактериално действие, той притежава  много по-силно антибактериално действие от спирта,
    2. Справя се с хиперхидроза (потене).Намалява потенето във всички проблемни области (напр. стъпалата на краката, ръцете);
    3. Неутрализира всички силни миризми (премахвамиризмата на белина, чесън, риба от ръцете;
    4. Има отлични антисептични свойства (като афтършейв и след епилация).  Мъжете могат да използват Алунит  след бръснене, както и жените след епилация. Той успокоява обработената повърхност, укрепва капилярите. Свойствата на Natural Veil са сравними със свойствата на добър афтършейв, тъй като не съдържа алкохол и не дразни  кожата.
    5. Помощ при акне –нормализира състоянието на  проблемна кожа при тийнейджърите, използва се за по-бързо заздравяване на пъпките, потушава възпаленията. Намокрите кристала, втрийте го върху проблемните участъци или по цялото лице. Направете си тоник: поставете кристала за 2-3 мин. в 50 мл. вода, получения разтвор нанасяйте с помощта на памучен тампон върху измита кожа.
    6. Бързо облекчава алергичен сърбеж ( ухапвания от насекоми и всякакъв вид алергични реакции по кожата);
    7. Пудра за обувки – малко количество от кристала стрийте на прах и поръсете една щипка в обувките – така той ще служи за  дезодорант  на обувките;
    8. При кървене на  венците – поставете кристала за 2-3 мин. в 100 мл. вода, след това използвайте вместо вода за уста.
    9. Херпес – кристала се нанася през 15 мин. директно в/у херпеса в продължение на целия ден, до вечерта проблема може да бъде решен.
    10.  При болки в гърлото и ангина – поставете кристала за 2-3 мин. в чаша с 50 мл вода и след това направете гаргара. По този Natural Veil начин  убива бактериите в гърлото и бързо успокоява болката и премахва възпалението).
    11.  Профилактика и лечение на заболявания на пикочо-половата система (млечница, вулвовагинит  и др.).С разтвор от кристала се прави вътрешен душ;
    12.  Гъбички по кожата и ноктите –  накиснете краката в разтвор от кристала за около 20 мин. повторете процедурата в продължение на 30 дни. или до пълното излекуване. След ваната с кристала, нанесете Профилактичен крем със змийска мас  и задължително напудрете обувките.
    13.  Капки за нос – отново е нужно да направите разтвор от кристала и да капите през няколко часа в носа. Капките са изключително подходящи за малки деца, заради щадящото си действие.
    14.  Кокоши трън – стрийте част от кристала върху проблемното място. Може да използвате за усилване на ефекта и лепенка, с която да закрепите алунита по-дълго.
    15.  Стик против изпотяване– това е всъщност основното му предназначение – не спира, а регулира потенето, не запушва порите, а само унищожава бактериите, които предизвикват неприятната миризма.
    Продуктът е изключително икономичен. Един стик може да се използва 1-2 години.
  • Продуктът е изключително икономичен. Един стик може да се използва 1-2 години.

Няма коментари:

Публикуване на коментар